Rebranding a list

U heeft het al gemerkt of niet, maar a list zit in een nieuw jasje! Omdat we blijven evolueren en groeien, vonden we het tijd voor een frisse nieuwe look die beter weergeeft wie we zijn en waar we voor staan.

STUDIO

Op zoek naar een studio? Onze klanten kunnen gebruik maken van de studio in samenwerking met onze partner Lesley Hoste Photography.
Make-up- en hairstylisten kunnen worden geboekt om een perfect resultaat te bereiken.

Wie zijn we?

a list is een model & talent agency. Wij ontzorgen marketeers in de zoektocht naar modellen en talenten voor shoots en evenementen. Doordat a list de juiste talenten koppelt aan een merk resulteert dit in een sterker merk. Wij werken met ervaren modellen, make-up & haar artiesten, stylisten, presentatoren en hostessen. We selecteren hen op basis van ervaring en professionaliteit. Deze twee pijlers zorgen ervoor dat we de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden. We geloven ook dat passie en liefde voor een vak resulteren in een mooi eindproduct. En dat is altijd waar we naar streven!

Onze rebranding

U vraagt zich waarschijnlijk af hoe de rebranding tot uiting is gekomen. Allereerst dachten we na over waarvoor we staan als agency en hoe we ons willen positioneren in de markt. Dit resulteerde in nieuwe kleuren, lettertype en het nieuwe logo. En wat zijn we fier op het resultaat! Het logo representeert alles waar we voor staan. Het puntje onder de a accentueert de kwaliteit die wij leveren. We werken met de meest ervaren modellen en talenten, de A List! Maar niet alleen de modellen zijn top, wij willen u als agency ook de beste service bieden. Wij maken er onze missie van om de perfecte match te bieden voor elk project en zullen er alles aan doen om dit te doen slagen.

Krachtig herpositioneren: missie & visie

In een notendop: Via de rebranding van a list willen we in de verf zetten waarvoor we staan, wat onze missie en visie is, alsook onze waarden nog eens extra benadrukken. Professionaliteit, ervaring, empowerment en integriteit dragen we hoog in het vaandel. Met deze waarden streven we ernaar om het nummer één model & talent agency te zijn op gebied van kwaliteit en zorgeloze boekingen. Wij geloven in het creëren van de ultieme ervaring en tevredenheid voor onze klanten en modellen.