Frisse gezichten  

Heeft u de nieuwe gezichten binnen a list al opgemerkt? We blijven groeien en er komen steeds meer ‘new faces' bij. Waarom we investeren in het vinden van nieuwe en getalenteerde profielen? Dit is net waarin a list het verschil maakt. De juiste match is namelijk cruciaal voor uw marketingcampagne.

STUDIO

Op zoek naar een studio? Onze klanten kunnen gebruik maken van de studio in samenwerking met onze partner Lesley Hoste Photography.
Make-up- en hairstylisten kunnen worden geboekt om een perfect resultaat te bereiken.

Diversiteit

a list biedt modellen aan met diversiteit in alle opzichten: looks, origine, leeftijd en geslacht. We blijven actief op zoek naar nieuwe getalenteerde profielen om een zo breed mogelijk aanbod te kunnen bieden. Tijdens castings letten we nauwkeurig op professionaliteit en ervaring binnen de sector. Deze twee belangrijke pijlers zorgen ervoor dat onze modellen zich deskundig gedragen op set en dat uw producties vlot verlopen.

Meer dan poseren

De modellen zijn gepassioneerd door hun job en blijven evolueren als model. Vele van hen hebben ook een acteeropleiding achter de rug waardoor ze zich perfect kunnen inleven in hun rol. Ze bewegen en spreken vlot voor de camera, wat ervoor zorgt dat uw boodschap op een overtuigende wijze wordt overgebracht aan uw doelgroep.

Koppel het juiste gezicht aan uw merk

Mensen willen zich identificeren met bedrijven waar ze klant van zijn. Als mensen zichzelf weerspiegeld zien in een merk en de merkcultuur, zien ze gemakkelijker hoe de producten in hun eigen leven passen. Het ideale gezicht vinden voor uw campagne speelt dus wel degelijk een cruciale rol. a list kan hierbij helpen! We zitten we met veel plezier rond de tafel om uw merk aan het juiste gezicht te koppelen.