Masterclass Modeling Fundamentals

Maak kennis met de masterclass van a list. Hier krijg je alle skills als model onder de knie! Ontdek de belangrijkste elementen van de modellenindustrie en de geheimen van het poseren. Of je nu een beginnend model bent of al ervaring hebt, iedereen is welkom! In onze masterclass leert een professioneel model je de kneepjes van het poseren, zodat je een adembenemende reeks foto's kunt creëren voor je portfolio. Til je skills naar een hoger niveau en vervolmaak jezelf als model.

STUDIO

Op zoek naar een studio? Onze klanten kunnen gebruik maken van de studio in samenwerking met onze partner Lesley Hoste Photography.
Make-up- en hairstylisten kunnen worden geboekt om een perfect resultaat te bereiken.

Verloop van de masterclass

Tijdens het eerste deel van de masterclass leer je de essentiële basis van de modellenindustrie onder begeleiding van Stéphanie, zaakvoerster van a list. Je ontdekt er de verschillende types modellenwerk en wat een agency belangrijk vindt, zoals oa. een sterk portfolio. Op basis van je ervaring in de modellenindustrie word je in kleine groepen verdeeld voor persoonlijke begeleiding door een professioneel model. Na een korte intro over de reis in de modellenwereld gaan we over tot de coaching. Je huidige poses worden geanalyseerd, de impact ervan op beeld en je krijgt gerichte feedback om je gezicht en lichaam nog beter tot hun recht te laten komen. In deel 2 ga je zelf aan de slag en sta je voor de camera. De make-up artieste voorziet de perfecte look en de fotograaf fotografeert de beelden die je nodig hebt voor jouw portfolio. Time to shine!

Dream team

Voor elke masterclass selecteren we één van onze professionele modellen binnen a list. Wij gaan nauwkeurig te werk en selecteren de modellen op basis van hun ervaring in de sector om je beste coaching te kunnen geven. Make-up artieste Laurena (Make up by Lena) heeft met haar 12 jaar ervaring en haar eigen make-up opleidingen voor zowel beginners als gevorderden, de make-up ervaring die we graag op de shoot aanwezig hebben. Voor deze shoot kiezen we voor een stralende natural glowy look. Fotograaf Nelly (Nelly Oliha Photography) zal met zijn ervaring in fashion & beauty fotografie jouw portfolio upgraden. Met zijn fotografieopleiding en werkervaring naast internationaal fotograaf Nick Knight, brengt hij een schat aan expertise met zich mee.

Geef je portfolio een boost

Een portfolio is jouw ultieme tool om te slagen in de modellenindustrie. In deel 2 ga je zelf aan de slag en hanteer je hetgeen je geleerd hebt tijdens de coaching sessie. We creëren een studio setting waar je samen met fotograaf Nelly een divers aantal beelden neemt voor jouw portfolio. Uit een reeks van 10 beelden, selecteer je jouw 5 favorieten die hij zal bewerken. Als vaste fotograaf voor gerenommeerde modellenbureaus is hij dé professional die we nodig hebben voor de ideale portfolio foto's. Heb je interesse stuur dan een mailtje naar info@alistagency.be en we laten jou de volgende data weten. Tot snel!