Case Van Marcke

Van Marcke, een bekende sanitair groothandel, benaderde ons met een uitdaging: de juiste modellen vinden voor hun nieuw inspiratiemagazine, showrooms en social media. We nemen jullie graag mee bij de uitrol van deze case!

STUDIO

Op zoek naar een studio? Onze klanten kunnen gebruik maken van de studio in samenwerking met onze partner Lesley Hoste Photography.
Make-up- en hairstylisten kunnen worden geboekt om een perfect resultaat te bereiken.

Op zoek naar modellen

Ons team ging aan de slag met de selectie van de modellen. Geen vanzelfsprekende opdracht want aan elke stijl moest er een ‘moeder en zoon/dochter’ gekoppeld worden. De modellen moesten passen bij de vier stijlen, maar ook - niet onbelangrijk - passen bij elkaar. Bij het thema ‘Love Classy’ gingen we voor een tof koppel, dat de allure van Van Marcke helemaal benadrukte.

De perfecte match voor elke thema

Zodra de modellen geselecteerd waren, ging onze styliste aan de slag! Vier dagen ging ze op zoek naar alles wat het interieur van de locatie en de styling van de modellen op en top kon maken voor de shoot. Voor het thema 'Go Wild' gingen we voor kleurrijke en uitbundige accenten terwijl het thema 'Stay Pure' staat voor zachte vormen en minimalistische elementen.

Achter de schermen van een succesvolle shoot

Vier dagen gingen we mee op pad naar de verschillende locaties. Elke dag was er een nieuwe shoot, in een andere stijl. De modellen werden gestyled door het a list team en ook de make-up werd verzorgd door één van onze make-up artiesten. a list stond dus gedurende het hele proces aan de zijde van Van Marcke, zowel voor als tijdens de shoot. Een totaalpakket waar wij onze klant graag bij helpen!