Case Tomorrowland

Afgelopen zomer werkte a list samen met Soul15 op een van 's werelds meest iconische muziekfesAvals: Tomorrowland. Drie weekenden lang bevonden we ons in de bruisende sfeer van Boom, Belgiƫ, waar onze hostessen mochten bijdragen aan de onvergetelijke ervaring van duizenden festivalgangers.

STUDIO

Op zoek naar een studio? Onze klanten kunnen gebruik maken van de studio in samenwerking met onze partner Lesley Hoste Photography.
Make-up- en hairstylisten kunnen worden geboekt om een perfect resultaat te bereiken.

Morning Fairies

Elke ochtend ontwaakten de dames vroeg om zich klaar te maken voor hun rol. We streefden ernaar om met consistente teams te werken, zodat elk teamlid zijn of haar rol tot in de puntjes beheerste. Onze hostessen werden omgetoverd naar Morning Fairies, de dromerige wezens die de festivalgangers op DreamVille begroeten met een stralende glimlach. Nadat ze hun make-over en op maat gemaakt kostuum - ontworpen door Soul15 - aangemeten kregen, vertrokken ze richting DreamVille. Hun taak bestond eruit om zich tussen de tenten te begeven en iedereen te ontwaken uit hun festivaldromen.

Evening Twinklies en Post Office Girls

Als de avond viel, transformeerden ze in Evening Twinklies, verspreid over DreamVille om de sfeer van de nacht te omarmen. Onder de fonkelende sterrenhemel deelden ze hun glimlach en goede vibes uit, waardoor elke festivalganger de magie van Tomorrowland voelde. Andere hostessen namen de rol op zich van de Post Office Girls, waarbij ze een brug sloegen tussen de digitale en analoge wereld door festivalgangers de mogelijkheid te bieden om postkaarten te versturen vanop Tomorrowland. Met kleurrijke kaarten en vrolijke woorden hielpen ze mensen om hun herinneringen vast te leggen en te delen.

Champagne Girls in de VIP

Enkele hostessen van a list betraden de wereld van de VIP, waar ze schitterden als Champagne Girls. Gehuld in elegante rokken die dienst deden als dienbladen, stonden ze paraat om de VIP-gasten een glaasje Champagne te schenken. Onze Champagne Girls waren de belichaming van luxe, elegantie en gastvrijheid. Het was een eer om deel uit te maken van dit exclusieve aspect van Tomorrowland, waar we de kans kregen om een glimlach te toveren op het gezicht van elke festivalganger.