Case Proximus

Voorbije zomer waren we enthousiast om aanwezig te zijn met onze hostessen in de bruisende Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke, waar we getuige waren van een zomer vol live entertainment aan de kust. Tijdens elk optreden, variƫrend van bekende artiesten tot lokale helden zoals K3, Niels De Stadsbader en Metejoor, stonden wij paraat om de bezoekers te verwelkomen en te begeleiden doorheen een reeks boeiende activiteiten.

STUDIO

Op zoek naar een studio? Onze klanten kunnen gebruik maken van de studio in samenwerking met onze partner Lesley Hoste Photography.
Make-up- en hairstylisten kunnen worden geboekt om een perfect resultaat te bereiken.

Assisteren bij de 3D fotografie stand

De hostessen van a list assisteerden in de Proximus Pop-Up Arena bij de 3D fotografie stand. The Oval Office had een sterk concept uitgewerkt voor Proximus. Door middel van innovatieve technologie konden bezoekers naast hun geliefde artiesten poseren op een foto, alsof ze echt naast hen stonden. De taak van de hostessen was om de bezoekers aan te spreken, hen te informeren en begeleiden doorheen de activatie en ervoor te zorgen dat ze een onvergetelijke ervaring hadden. Het was geweldig om de verwondering op de gezichten van de mensen te zien wanneer ze de foto met hun favoriete artiest te zien kregen.

Focus op duurzaamheid

Naast het bieden van entertainment, zet Proximus zich ook in op duurzaamheid. Proximus wenst namelijk tegen 2040 in de hele waardeketen net zero uitstoot van broeikasgassen te bereiken. Gedurende de hele zomer was het mogelijk voor iedereen om hun oude mobiele telefoon in te leveren bij de stand voor recycling. Onze rol was om ervoor te zorgen dat dit soepel verliep, met duidelijke uitleg, vriendelijke begeleiding en een glimlach om de inspanningen van Proximus te ondersteunen.

a list als gezicht van de klant: gastvrijheid en professionaliteit

Onze hostessen begrijpen dat ze niet alleen het gezicht zijn van a list, maar nog meer van de klant. We streven er altijd naar om de kernwaarden van gastvrijheid, professionaliteit en vriendelijkheid uit te stralen. Of het nu gaat om het begeleiden van mensen naar een 3D- fotostand of het uitleggen van een recyclage actie, we zijn er trots op dat we onze klanten kunnen vertegenwoordigen. Met passie en toewijding zetten onze hostessen zich in om elke gelegenheid tot een succes te maken!