Case Hawaiian Poké Bowl

Er kwam recent een creatieve uitdaging op ons pad: a list werd ingeschakeld om het perfecte model te vinden dat het kenmerkende logo van Hawaiian Poké Bowl op een unieke wijze tot leven kon brengen. Dit voor het creëren van een dynamische videovacature, ontwikkeld in nauwe samenwerking met het toonaangevende employer branding agency 'Tomorrow'.

STUDIO

Op zoek naar een studio? Onze klanten kunnen gebruik maken van de studio in samenwerking met onze partner Lesley Hoste Photography.
Make-up- en hairstylisten kunnen worden geboekt om een perfect resultaat te bereiken.

Een stap verder dan uiterlijke gelijkenis

Onze zoektocht reikte verder dan enkel het zoeken naar een fysieke gelijkenis met het opvallende logo; het gekozen model moest de kracht bezitten om overtuigend en inspirerend voor de camera te verschijnen. Dit was cruciaal om potentiële werknemers te overtuigen om voor Hawaiian Poké Bowl te kiezen en zich te identificeren met de bedrijfscultuur. Naast het selecteren van het model, hebben we ook onze expertise ingezet door een professionele make-up artiest vanuit ons netwerk bij a list te betrekken. Dit zorgde ervoor dat model Precious er op haar best uitzag voor de camera.

Achter de schermen: de creatieve productie

De daadwerkelijke productie vond plaats over een periode van twee dagen, in één van de bruisende Hawaiian Poké Bowl vestigingen in Eindhoven. Met de zonsopgang als getuige begon ons team vroeg aan deze missie, om er zeker van te zijn dat alles vlekkeloos zou verlopen voordat de eerste klanten de deuren zouden betreden. Gedurende deze dagen werd er een Hawaïaanse sfeer gecreëerd, die perfect samenvloeide met de kernwaarden van het bedrijf. We zien hoe Precious er verschillende fantasieën beleeft, die allemaal deel zijn van de benodigde skills en values van Hawaiian Poké Bowl.

Het eindresultaat

Elke grote missie verdient een sterk team. Hawaiian word je dus niet zomaar. Door het zorgvuldig selecteren van het model hebben we niet alleen de fysieke gelijkenis weten vast te leggen, maar ook haar intrinsieke vermogen om overtuigend en inspirerend de boodschap over te brengen. Alle elementen aanwezig in de shoot resulteerden in een krachtig en overtuigend beeld dat niet enkel het merk vertegenwoordigt maar ook degenen inspireert die het zien. Ook benieuwd naar het uiteindelijke resultaat? Wellicht verlang je om deel te nemen aan het avontuur bij Hawaiian Poké Bowl.