Case Flamant

Blik met ons terug op de 3-daagse fotoshoot met Flamant Interieur. Een harmonieus samenspel tussen de modellen van a list, de creatieve visie van d-artagnan agency en de prachtige decors van Flamant interieur.

STUDIO

Op zoek naar een studio? Onze klanten kunnen gebruik maken van de studio in samenwerking met onze partner Lesley Hoste Photography.
Make-up- en hairstylisten kunnen worden geboekt om een perfect resultaat te bereiken.

De visie uitwerken

Flamant Interieur stond centraal in deze opmerkelijke fotoshoot. De uitdaging? Het vastleggen van de warmte, de charme en de gezelligheid die inherent zijn aan de Flamant-stijl. Dit 3-daags avontuur strekte zich uit over diverse locaties verspreid over Vlaanderen, elk met een uniek karakter. Voor elk van deze locaties werd een krachtig concept bedacht door het marketingbureau d-artagnan, met oog voor detail en originaliteit. De modellen, de fotografie en de styling werden zorgvuldig afgestemd op deze conceptuele visie, met als resultaat een samenhangend geheel dat de essentie van Flamant op een verrassende en meeslepende manier belichaamt.

De gezichten achter de magie: Renee, Lenn, Melisa en Britt

Modellen Renee, Lenn, Melisa en Britt, brachten de visie tot leven met hun unieke uitstraling en professionele houding. Elk model werd zorgvuldig gekozen om de diversiteit van de doelgroep van Flamant te vertegenwoordigen, waarbij het boeken van a list modellen als het ideale aanspreekpunt diende. Dit garandeerde niet alleen een gevarieerd portfolio aan modellen, maar ook een hoog niveau van ervaring en deskundigheid, wat essentieel is voor een vlotte productie. Fotograaf Lieven Dirckx, die gespecialiseerd is in commerciƫle fotografie zorgde voor een sterk eindresultaat, een harmonieus samenspel van stijl en elegantie.

Een internationale spreiding

De missie werd omarmd: het aanleveren van frisse, uitnodigende content voor Flamant. Deze fotoshoot resulteerde in een schat aan nieuwe content. De beelden zullen niet alleen de etalages van Flamant-winkels sieren, maar ook de pagina's van vooraanstaande interieurmagazines verfraaien en online platformen over de hele wereld veroveren. De impact van deze beelden reikt verder dan alleen de esthetiek; ze dienen als een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een vleugje verfijning in hun leven, waar ze zich ook bevinden op deze planeet.