Case Amavi Capital

In een tijd waarin technologie elke hoek van ons leven binnendringt, blijft de vastgoedsector niet achter. Amavi Capital, een vooraanstaande investeerder in vastgoedtechnologie, heeft besloten om deze technologie en de opmars ervan te belichten via een explainer video. Trigr Media ontfermde zich over de video opnames en klopten aan bij a list voor de perfecte match qua actrice.

STUDIO

Op zoek naar een studio? Onze klanten kunnen gebruik maken van de studio in samenwerking met onze partner Lesley Hoste Photography.
Make-up- en hairstylisten kunnen worden geboekt om een perfect resultaat te bereiken.

Britse allures

Omdat Amavi Capital sterk aanwezig is in de UK, zochten ze een actrice met Britse allures. a list doorzocht hun database naar modellen die aan deze kwalificaties voldeden. Enkele modellen werden geselecteerd en kregen de kans om de klant te overtuigen via een castingvideo. Onder hen blonk Lily uit, een getalenteerd model en actrice met de looks van een ‘British girl’ en een authentiek Brits accent. Zij kon de charme van Groot-Brittannië helemaal naar boven brengen. Haar vaardigheden in acteren en overtuigend spreken voor de camera voegden de extra dimensie toe die de klant zocht.

Het script

In de video van Amavi Capital leidt Lily ons door het vernieuwende concept. Met model Lily als onze gids in deze tech-jungle, kunnen we uitkijken naar een toekomst waar onze huizen niet alleen gezellige nestjes zijn, maar ook high-tech meesterwerken. De video benadrukt de rol van domotica, waarbij slimme apparaten en automatisering het dagelijkse leven verrijken. Het volledige script is ontworpen door Trigr Media, die ons ook van tevoren een exemplaar heeft bezorgd. Hierdoor kon Lily zich voorbereiden en de tekst grondig instuderen. Dit resulteert in een overtuigende video die de kijkers meeneemt op een ontdekkingsreis doorheen de mogelijkheden van vastgoedtechnologie.

Vlotte opnames

Voor de opnames selecteerden we een locatie op basis van het script en dus een moderne uitstraling had. Op de set werd zowel make-up als haar verzorgd, essentiële elementen die niet mogen ontbreken bij een professionele shoot. Lily, als centrale figuur, nam haar scènes op in een sfeervolle badkamersetting. Tijdens de opnames zorgde de make-up artiest regelmatig voor een touch-up, zodat Lily er continu verzorgd uitzag tijdens de opnames. De shoot was een volledige dag, maar dankzij het ervaren team en Lily's acteerervaring verliepen de opnames soepel. Dit zorgde voor een aangename werkomgeving voor iedereen op set, wat resulteerde in een vroegere afsluiting dan oorspronkelijk gepland.